Kertész István Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba
Ár:
3.100 Ft
2.480 Ft
(2.362 Ft + ÁFA)
Kedvezmény:
20%
ISBN | 9786156603456 |
Kötés típusa | Puha kötés |
Oldalszám | 96 |
Szállítási határidő | 2 munkanap |
Cikkszám: | KONYV921 |
Elérhetőség: | 294 db raktáron |
Szállítási díj: | 1.100 Ft |
Gyártó: | Nemzeti Örökség |
|
Leírás és Paraméterek
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.
Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.
A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.