Termékek Menü

Kertész István Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba

Ár:
3.100 Ft
2.480 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: KONYV921
Elérhetőség: 274 db raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft
Gyártó: Nemzeti Örökség
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.

Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.

 

A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.