N. Nagy Sándor Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
ISBN | 9786156603043 |
Kötés típusa | Puha kötés |
Oldalszám | 48 |
Szállítási határidő | 2 munkanap |
Cikkszám: | KONYV851 |
Elérhetőség: | 727 db raktáron |
Szállítási díj: | 1.100 Ft |
Gyártó: | Nemzeti Örökség |
|
Leírás és Paraméterek
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja:
„Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.”
A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.