Termékek Menü

N. Nagy Sándor Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Ár:
2.900 Ft
2.320 Ft (2.210 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: KONYV851
Elérhetőség: 727 db raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft
Gyártó: Nemzeti Örökség
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

 A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja:

„Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.”

A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz.

A könyv az eredeti kiadás reprint változata.

 

Kapcsolódó termékek