Termékek Menü

Sayed Idries Shah Keleti mágia

Ár:
4.300 Ft
3.440 Ft (3.276 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: KONYV888
Elérhetőség: 197 db raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft
Gyártó: Fraternitas Mercurii Hermetis
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Minél mélyebbre merülünk a természetfeletti világ tanulmányozásába, annál világosabbá válik számunkra, hogy a hasonló gondolkodásmódoknak köszönhetően ugyanúgy működött az egymástól gyökeresen eltérő közösségekhez tartozó emberek elméje.

Az okkultista szerint a mágikus hiedelmek és szertartások eme különös azonossága nem jelent mást, mint hogy egyetlen, a beavatottjai előtt feltárt, és minden népnek továbbadott misztikus tudomány létezését. A kulturális közvetítés elméletét vallók fenntartják, hogy az okkultizmus csupán egyike a népek közötti természetes társadalmi érintkezés folyományainak.

Akár tetszik, akár nem, a mágia és a vallás az egész világon oly szoros kapcsolatot ápolnak egymással, amit kevés más emberi jelenség vallhat magáénak.

A mágia olyan terület, ahol a fokozott és kreatív kutatás rámutathat arra, hogy sok úgynevezett természetfeletti erő valójában mindez idáig meg nem értett, mind az egyén, mind a közösség számára valószínűsíthetően hasznosítható erők tükörképe. Ez a könyv alapjának egyik része.

Könyvünk végigjárja az egyiptomi, a héber, a babiloni, a hindu, az arab, a kínai, a japán és egyéb mágikus ismeretek sokaságát.