Termékek Menü

Hét mágikus segítő pecsétje lánccal

Ár:
12.000 Ft (9.449 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 20-1449
Elérhetőség: 3 db raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft

 

Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Arthur Edward Waite Ceremoniális mágia könyve alapján!

ARATRON irányítja azokat a dolgokat, amelyeket asztrológiailag a Szaturnusznak tulajdonítanak. Bármilyen élő szervezetet, növényt vagy állatot képes kővé alakítani; a szenet is kinccsé tudja változtatni; megismerteti és megbékíti a földalatti szellemeket az emberekkel; alkímiát, mágiát és orvostudományt tanít, átadja a láthatatlanság titkát, gyümölcsözővé teszi a meddőt, és végül hosszú életet biztosít.

BETHOR bolygója a Jupiter. A Jupiter ügyeit BETHOR intézi, aki gyorsan reagál, ha hívják. A levegő szellemeit megbékíti az emberekkel, hogy igaz válaszokat adjanak nekik, drágaköveket szállítsanak és csodás hatású gyógyszereket állítsanak össze részükre. BETHOR ismeri az égboltot is, és Isten akaratának megfelelően hétszáz évre is meghosszabbíthatja az életet.

PHALEG (vagy Phalec, Pharos), „a hadúr”. Bolygója a Mars. A PHALEG irányítja azokat a dolgokat, amelyeket a Marsnak tulajdonítanak. A jellemét birtokló személyt nagy tiszteletre emeli katonai ügyekben.

OCH, „az alkimista, orvos és varázsló”. Az ő „bolygója”a Nap. A szoláris erőt OCH igazgatja, aki hatszáz évre hosszabbítja meg az élettartamot, tökéletes egészséggel. Nagy bölcsességet ad, kiváló szellemeket ad, tökéletes gyógyszereket állít össze, bármilyen anyagot a legtisztább fémekké vagy drágakövekké alakít át; aranyat és egy erszényt is ajándékoz.

HAGITH, „a fémek transzmutátora”. Bolygója a Vénusz. HAGITH a jellemét birtokló személyt minden szépséggel díszíti. A rezet egy pillanat alatt arannyá alakítja; hűséges szolgáló lelkeket is biztosít.

OPHIEL, bolygója a Merkúr. OPHIEL a Merkúrnak tulajdonított dolgok uralkodója; ismerős szellemeket ad, minden művészetet megtanít, és képessé teszi jellemének birtokosát arra, hogy az ezüstöt azonnal a bölcsek kövévé változtassa.

PHUL, „a Hold erejének ura és a vizek legfőbb ura”. Az ő „bolygója” a Hold. A holdhatások PHUL irányítása alatt állnak, minden fémet ezüstté tud változtatni, meggyógyítja a vízkórt, és a víz szellemeit uralja, akik testi és látható formában szolgálják az embereket; háromszáz évre is meghosszabbítja az életet.

 

Tulajdonságok:

Nyaklánc hossza 50cm

Anyaga: nemesacél

Medál mérete: 3cm x 3cm

Nikkelmentes ékszer