Termékek Menü

Frater Omael Spirituális mágia – A szellem teremtő ereje

Ár:
2.100 Ft
1.680 Ft (1.600 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: KÖ00154
Elérhetőség: 104 db raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft
Gyártó: Hermit
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Tudjuk: a vallást és a mágiát a jövőben teljesen újra kell teremteni!

A mi módszerünk: Jelentéseket adunk a természeti népek és a korai kultúrák „asztráltudásáról", szigorúan történelmi vonatkozásaiban és minden olyan eszközzel történő kritikus átvilágítással, amelyek a modern történettudomány rendelkezésére állnak. Ezt a régi korokról bemutatott tudást összehasonlítjuk a mi kultúránk tudományának megfelelően annak modern kutatási eredményeivel.

A többnyire filológiai és történelmi beállítottságú olvasó csak a mitikus és etnológiai párhuzamot vonja meg, a természettudományban képzett ember felismerheti, hogy milyen mértékben sejtették vagy előzték meg a régi népek világűrkutatásunk eredményeit. Így a régiek munkái sok területen ismét gyümölcsözőek, miközben irányadóan segítenek saját új világszemléletünk felépítésében.
A mágikus ember ebből következően ezt jól tudjuk – egészen más dolgot keres a régi emberiség dokumentumaiban mind etnológiai mind természettudományi tanításaiban. Az, hogy mit keres, és hogy mit talál, teljesen a szellemi és erkölcsi felfogásától függ.