Termékek Menü

Burány András Beszélnek a számok

Ár:
2.800 Ft
2.100 Ft (2.000 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 25%
Cikkszám: KONYV00355
Elérhetőség: 100 db raktáron
Szállítási díj: 630 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A „Beszélnek a számok” könyv segítséget nyújt az önismeretben, mely által megismerhetjük alapvető tulajdonságainkat. Megtudhatjuk, hogy miért úgy viselkedünk egyes szituációkban, miért úgy reagálunk különböző esetekben.

Bepillantást nyerünk a számok mennyiségjelölő tulajdonságai mellett a számok mélyebb rétegű értelmezésébe és rezgésük hatásaiba. Megtudjuk mi a jelenlegi Földi létünkben a küldetésünk és feladatunk. Az asztrológiai jegyek általános tulajdonságai mellett megtudjuk, hogy a számok és bolygók rezgései hatással vannak egymásra.

A könyv bemutatja ennek az elemzési rendszernek gyakorlati megtanulását példákon keresztül. Lépésről lépésre bemutatja az elemzés lépéseit, ismertetve a számok rezgésének egymásra hatásait.

Megtanulhatjuk párkapcsolatunk és emberi kapcsolataink mikor harmonikusak és mitől vannak ütközések. Ezt az elemek egymásra hatása is mutatja.

Jó szívvel ajánljuk a könyvet minden ezotéria iránt érdeklődőnek, és azoknak akik bele akarnak nézni saját „Aranykeretes tükrük”-be.

Szeretettel a szerzők:

Burány András & Burány Andrásné Németh Andrea