Termékek Menü

A mágikus boszorkánypecsétek

A mágikus boszorkánypecsétek Először is az úgynevezett mágikus boszorkánypecsét alkalmazásának a pontos és részletes bemutatásáról lesz szó. A boszorkánypecséttel csaknem minden vágy megvalósítható, amennyiben az nem haladja meg a mágikus tevékenységet végző képességeit és erejét.

A boszorkányság tanítása szerint létezik egy nagy világszellem, a „nagy világboszorkány”, amely maga az okok szférája és amelyet sok mágus „Akasha”-nak nevez. Ebben az egyetemes világszellemben van, volt és lesz minden dolog, és minden dolognak az oka és az okozata. Ez a világszellem minden teremtmény elképzelhetetlen ős oka. Ő a legerősebb és a legnagyobb, a felfoghatatlan „nem teremtett”.

A boszorkányság az idők folyamán kifejlesztett egy különleges mágikus módszert, amely lehetővé teszi a legkülönfélébb kívánságoknak közvetlenül ehhez a világszellemhez való továbbítását, vagyis teremtünk egy megfelelő okot, amely a kívánságok megvalósulását abszolút pontossággal kieszközöli. Ezzel érvényessé válik az ok és az okozat törvénye.

Ezt a világszellemet – amelyet, „az egyetemes tudatalattinak” is szoktak nevezni – ön a saját tudatalattiján keresztül érheti el. A következőképpen tudja kívánságait az „alvilágba” továbbítani:

Először is, le kell fordítania kívánságait egy szimbolikus nyelvre. Ehhez pecsét formájában ábrázolja mindenkori kívánságát: képszerűen gondolja ki, és rajzolja le egy papírlapra. A jelképet úgy kell megalkotnia, hogy felettes tudata ne tudja felismerni, hogy melyik kívánságát ábrázolja. Ha például ön egy szerelmi varázslást szeretne végrehajtani, nem rajzolhatja le magát az óhajtott személlyel együtt, hanem rajzoljon két egymásba fonódott szívet, vagy egy kelyhet, amelyben egy tőr található. Hallgasson nyugodtan sugallataira! Ennek a mágikus operációnak az esetében nem léteznek általános érvényű szimbólumok.

Ha megrajzolta a jelképet, elkezdődik a mágikus munka: a pecsétnek az ön tudatalattijába való átvitele, amely aztán továbbítani fogja ezt a „világszellemhez”.

Egy késő esti órán, növő hold idején, legjobb, ha hét nappal telihold előtt, először is rajzolja meg az egyszerű mágikus kört. Ha kívánja, a négy elem vezérét is megidézheti. A korábban megrajzolt személyes pecsétjét helyezze az oltáron lévő pentákulumra! Vegye a jobb kezébe a mágikus botot és koppantson vele háromszor, hangosan az oltárra! Közben mondja. „A nagy istenek, Aradia és Karnayna nevében ezennel elkezdem mágikus tevékenységemet!”

 

Tartalomhoz tartozó címkék: ezoterikus-irasok