Stögermayer Antal Halak, vadak elkészítése
Ár:
2.900 Ft
2.320 Ft
(2.210 Ft + ÁFA)
Kedvezmény:
20%
ISBN | 9786155496165 |
Kötés típusa | Puha kötés |
Oldalszám | 190 |
Szállítási határidő | 2 munkanap |
Cikkszám: | KO00452 |
Elérhetőség: | 104 db raktáron |
Szállítási díj: | 1.100 Ft |
|
Leírás és Paraméterek
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó „restaurateurje”, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren.
Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.