Termékek Menü

Frater Aralim – Frater Infinitus A szerelmi mágia nagykönyve

Ár:
3.600 Ft
2.700 Ft (2.571 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 25%
Cikkszám: KÖ00153
Elérhetőség: 106 db raktáron
Szállítási díj: 630 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Már ősidők óta ránk hagyományozták a legkülönfélébb varázsszereket és szerelmi parfümöket, hogy lángra lobbanthassuk egy férfi vagy egy szerelmét. A szimpatikus mágia kezdetét valószínűleg az ókorban oly kedvelt szerelmi bűbájosságokra vezethető vissza.
A Kr. e. gyógyfüves boszorkányok kiváltképp jeles szerelmi varázsokat szövők hírében álltak, és titkos italokkal rendelkeztek mindenféle szerelmi ügyre. Különösen manapság, mikor az anonimitás és a magányos elszigeteltség elérte csúcspontját, fordul ismét rengeteg ember a régi boszorkánypraktikák felé, azért, hogy egy másik ember szerelmét vagy vonzalmát elnyerje.

A következő fejezetekben számos mágikus praktikát írtunk le, melyekkel lehetségessé válik a szerelmet felszítani, megtartani, vagy ha úgy kívánják, ismét kioltani. Ezúttal az a cél, hogy az olvasónak terjedelmes választékot adjunk a kezébe a szerelmi- és szimpatikus varázslásból, melyeket a hajdankorból nem csak mint különlegesen hatásosakat hagytak ránk, hanem manapság is rendkívül efficiensnek bizonyultak.
A mágikus, okkult irodalom szinte korlátlan számú miszteriózus, részint obszkurus előírást ismer a szerelem és a szenvedély felszítására. Hogy ezek a fortélyok, igézések és varázslatok azonban tényleg hatnak is, bizonyítják a modern tudomány által is alkalmazott drogok, potencianövelők, szerelmi ampullák és szexuális parfümök.

Kapcsolódó termékek