Termékek Menü

MerKaBa hegyikristály medál

Ár:
2.200 Ft (1.732 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 21-9
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: 630 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Tulajdonságok:

A medál átmérő mérete: 3 cm

A MerKaBa egy olyan energiamező, mely az univerzum minden teremtménye körül létezik. Amikor a MerKaBa energiája az emberi test körül az univerzum tiszta szeretetén keresztül aktivizálódik, ez által tökéletes védelemben részesülünk. A MerKaBa fénytest az atlantiszi katasztrófa előtt még minden  lény körül aktív volt.

 A MerKaBa meditáció fokozza a spirituális aktivitást és segíti annak fejlődését. A csakrák intenzív működését és harmóniáját hivatott szolgálni és egyben a két agyfélteke összhangját is elősegíti. A jobb oldali agyfélteke - az érzelem területe  - itt zajlik annak a megértése, hogy a spirituális felemelkedés még a jelenben megtörténhet. A bal agyfélteke - a logikus gondolkodás és a lineáris idő birodalma – itt a szkeptikus, a kételkedő gondolkodás megkérdőjelezi a felemelkedés lehetőségét. 

A MerKaBa meditációban megismerjük azt a légzéstechnikát, amellyel a bálnák és a delfinek képesek a pránát illetve életenergiát a testükbe vonzani. A prána-légzés az összes csakrát és ezáltal serkentőleg hat a szívcsakrára is. 

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik az értékálló és egyedi ékszereket!