Termékek Menü

Színes mala karkötő

Ár:
2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MALA0001
Elérhetőség: 5 db raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Mala

A malát a buddhisták imafüzérként használják, ez volt az elődje a különböző kultúrákban megtalálható rózsafüzéreknek, olvasóknak. A különböző vallásokban előszeretettel használják az imaláncokat, A világ nagy vallásaiban használt ima eszköze, úgy mint a buddhistáknál a dzsapa, a keresztény vallásban a rózsafűzér és az iszlámban a tespih. Tradicionális eszköz, melyet a vallásokban arra használnak, hogy segítsék az elmélyedést és megkönnyítsék az ima folyamatát.

Ezek az eszközök hamar elterjedtek az egész világon. De ma is előszeretettel alkalmazzák meditációs segítőként és lelkigyakorlatok alkalmával, de láncként vagy karkötőként is hasznos eszköz, mert energetizál és spirituális töltést biztosít. 

A lelkigyakorlatok segítik önmagunk megismerését valamint a béke és harmónia elérését.

A malák általában 3x36 szemből állnak, ami a Buddha, Dharma, Sangha szimbólumai, de találunk 18, 21, 27 és 54 szemes imaláncokat is. A legelterjedtebb dzsapák-malák a 108 szemesek: készülhetnek szantálfából, különböző kristályokból és nagyon elterjedt a piros fonalból készült változata is stb.

Tulajdonságok:

Gyöngy mérete: 8 mm

Színes gyöngy mérete:16 mm

A karkötő hossza: 19 cm, gumis

A világ nagy vallásaiban használt ima eszköze, úgy a buddhistáknál dzsapa, a keresztény vallásban rózsafűzér, az iszlámban tespih. Tradicionális eszköz, melyet a vallásokban arra használnak, hogy segítsék az elmélyedést és megkönnyítsék az ima folyamatát.