Termékek Menü

Charles Klotsche Színterápia

Ár:
2.900 Ft
2.320 Ft (2.210 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Cikkszám: KONYV00346
Elérhetőség: 100 db raktáron
Szállítási díj: 1.100 Ft
Gyártó: Pythia
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Az új dimenzió nyílt a holisztikus gyógyításban, ezáltal  a színterápia egy erős technikát kínál arra, hogy hogyan gyógyítsuk az egyén felbillent egyensúlyát és erősítsük az immunrendszerét.
Kombinálva az aura hangolási kromaterápiát, a hozzáillő   hangokkal és hidrokromaterápiával, ezzel megkaptuk a 49. vibrációs technikát. Ez egyszerű, biztonságos, gazdaságos és nagyon hatékony.
Az áttörés nagyon hatásos lesz és kiváló gyógyeljárásként működik, hasznosítja az apró energiarezgéseket, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyeket megtaláltak a látható spektrumban...

Mi is az a 49. oktáv? A fényenergiát színes szűrőkön keresztül sugározzák be az aurába. A szervek és a test rendszerének  megfelelő  hullámhosszainak összeillesztésével erősítjük és megnyugtatjuk az energiáinkat, ezáltal a nyugtalan környezetben utat engedve ennek a rendszernek a gyógyító folyamatához. A szövegkönyv és a hogyan csináljuk kézikönyv magába foglalja az élethez nélkülözhetetlen információkat, táblázatokat, diagramokat és azon gyógyító metódusok összességét valamint a technikai tanácsokat. Mindegy, hogy Ön holisztikus praktizáló vagy csupán érdeklődő, ez a könyv megmutatja az új irányvonalat az alternatív gyógyítás világában.

Fedezze fel az elektromágneses hatásokat a test fizikai-éteri részében.

Ismerje meg az auráját, a színek jelentését és a tónusos egyenlőségeket.

• Szabályozzuk testünk rezgéseit hangokkal

• Monokord-színek hatása és a test ritmusa
• A zene és a csakrarendszer kölcsönhatása
• A fénytől függő biokémiai rendszer
• A különböző anyagok és a praktikus technikák alkalmazása
• 123 gyakori betegség és azok gyógymódja