Termékek Menü

Montague Summers Boszorkányság és fekete mágia

Ár:
3.500 Ft
2.625 Ft (2.500 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 25%
Cikkszám: KO00476
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 630 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Ez egy komoly értekezés a boszorkányság és az okkultizmus történetéről, mely a huszadik századi okkult szerző, Montague Summers tollából született.  Ez az a könyv, mely két évvel Summers halála előtt 1946-ban jelent meg.

Ebben a művében a boszorkánysággal, az okkult tanokkal, és a babonák bemutatásával foglalkozik. Írásában a boszorkányság történetét mutatja be az ókortól a modern időkig.

Szemléletesen fejti ki az olyan botrányos és szenzációhajhász témákat, mint például az ördögi paktumok a Sátánnal, a megidézés, a démonokkal való közösülés, a szellemidézés, és az ezeket kísérő mítoszokat és legendákat, melyek a történelem során örökül maradtak ránk.

 Montague Summers különc ember hírében állott, de elkötelezett okkult történész volt, aki számos könyvet publikált erről és hasonló témákról, mint a vámpírok, a farkasemberek stb. Jelentős mennyiségű démonológiával és boszorkánysággal kapcsolatos kézikönyve jelent meg, fordításaival együtt, mint például  a „Malleus Maleficarum”, „Compendium Maleficarum”(melyet a Hermit Könyvkiadó a közeljövőben jelentet meg).

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő