Termékek Menü

MerKaBa medál ezüst színű

Ár:
2.200 Ft (1.732 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 20-14
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 630 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A medál átmérője: 3,5 cm

A MerKaBa egy olyan energiamező, mely az univerzum minden teremtménye körül létezik. Amikor a MerKaBa energiája az emberi test körül az univerzum tiszta szeretetén keresztül aktivizálódik, ez által tökéletes védelemben részesülünk. A MerKaBa fénytest az atlantiszi katasztrófa előtt még minden lény körül aktív volt.
A MerKaBa meditáció fokozza a spirituális aktivitást és segíti annak fejlődését. A csakrák intenzív működését és harmóniáját hivatott szolgálni és egyben a két agyfélteke összhangját is elősegíti. A jobb oldali agyfélteke - az érzelem területe - itt zajlik annak a megértése, hogy a spirituális felemelkedés még a jelenben megtörténhet. A bal agyfélteke - a logikus gondolkodás és a lineáris idő birodalma – itt a szkeptikus, a kételkedő gondolkodás megkérdőjelezi a felemelkedés lehetőségét.
A MerKaBa meditációban megismerjük azt a légzéstechnikát, amellyel a bálnák és a delfinek képesek a pránát illetve életenergiát a testükbe vonzani. A prána-légzés az összes csakrát és ezáltal serkentőleg hat a szívcsakrára is.

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik az értékálló és egyedi ékszereket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő